Program do zarzadzania inwestycjami

System POS to plan gastronomiczny do prowadzenia każdego rodzaju obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym całe.

Dla maluchach i pełniejszych lokali POS znacznie doskonale sprawdza się w obsłudze zarówno małych lokali, jak również ogromnych sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, dobrane do książki na wolnej liczbie stanowisk POS. Projekt w przyjemny sposób usprawni zarządzanie na danych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną kontrolę nad każdym elementem roli w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na efektywność ludzi w kuchni natomiast na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgoda z pozostałymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a systemami, które usprawnią działanie każdego lokalu. Tworzenie na dodatkowym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych lub też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, przychodzą na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Przyjemny i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników przychodząc na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Czerpanie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, umowy i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy widok na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w pomieszczeniu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.