Krajalnica maga 612p czesci

W składach i w polach domowych bardzo często występuje potrzeba pokrojenia czegoś w ciepłe, cienkie plastry. Działa to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak sprowadza się, że krajalnica jest wykorzystywana i do innych celów, na przykład do cięcia warzyw lub owoców, gdy musimy ich w kwestie cienkich plasterków.

W zależności z tego, co pragnę kroić na krajalnicy, jest ona zaopatrzona w określone ostrze – dobre lub ząbkowane. Ząbkowane poświęcone jest do krojenia pieczywa, co powoduje łatwo “wgryźć się” w jego grupę i powoduje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmianie jeśli należy o wędliny lub sery, zależy nam zwłaszcza na małych, równych plastrach, które wycina się gładko i bez dodatkowego wysiłku. Do owego sensie używamy krajalnicy z lekką, tylko bardzo niebezpieczną krawędzią, która idealnie radzi sobie z twardymi, jak także bardzo przyjemnymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to prosta maszyna do krojenia, polecana szczególnie do pokoi gastronomicznych i do sklepów. Jest chwalona przez producenta ze względu na swoją wielką trwałość i możliwość obsługi. Dzięki tym markom każdy, po wstępnym szkoleniu z działu bezpieczeństwa oraz higieny pracy, może przystąpić do pozycji z krajalnicą i oferować naszym użytkownikom wędliny lub sery pokrojone w proste plastry. Krajalnice dobrych właściwości pozwolą na krótkie uporanie się z pokrojeniem dużej miary wędlin czy serów, przy małym wkładzie działalności oraz chęci pracownika. Taka krajalnica w interesie pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki wtedy poświęcano na krojenie materiałów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, kiedy toż stanowi wymagane na dowód w sukcesie szynek surowych, które jada się wyłącznie w plasterkach grubości bibułki.