Ekran dotykowy nokia c202

GASTRO POS jest programem, który pozwoli na mocną i intuicyjną sprzedaż, przygotowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak bardzo znany system na zbytu gastronomicznym zajmuje się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w książki kelnerom oraz tym tymże ułatwia szkolenie nowych ludzi.

gospodarka magazynowa

Dzięki bardzo popularnej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje kosztownych oraz czasochłonnych szkoleń, a bardzo przejrzysta metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z pełną ofertą funkcji, znacznie doskonale sprawdzi się w nie chociaż w krótkim, pojedynczym lokalu, lecz ponadto w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo wielu funkcjom i modułom GASTRO POS stanowi mocno sprawnym systemem, jaki kupimy na rynku. W zależności od profilu lokalu, albo jest zatem bar, pub, i nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, jakie będą najzgodniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych gości do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring również jego czasu pracy kiedy również sukcesie jaki tworzy. W współzależności od stanowiska, można także ustalić widok opcji tak, by stanowił on dopasowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel ma wstęp do wszelkich opcji. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty domu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia i obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do specyficznych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimś elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; współpraca z zespołami hotelowymi i urządzeniami do zadań specjalnych.